Palvelut

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Palvelut

Mielikin matkassa mieli rentoutuu! Tule mukaan elämykselliseen iltapäivään tai iltaan Teijon kansallispuistossa! Kokeile Mielikin lemmentaikoja tai kuuntele Mielikin tarinoita siitä, miten luonto rauhoittaa mieltä ja vähentää työstä ja hektisestä elämästä johtuvaa stressiä.

Mielikin palvelut ovat tarjolla Teijon kansallispuistossa kesäaikaan (toukokuu-elokuu) sekä muualla myös muina vuodenaikoina erikseen sovittaessa.

Mielikki Metsänhaltijan palvelut yrityksille ja organisaatioille

Mielikin kanssa työyhteisö voi viettää mukavan iltapäivän tai illan työhyvinvoinnin tai mukavan yhdessäolon merkeissä. Tarjolla on esimerkiksi seuraavia palveluita:

1) Talking by walking - ohjattu kävelykokous Teijon Kansallispuistossa

2) Kokous kodalla/laavulla - tarinoita työhyvinvoinnista ja työnilosta, luonnon vaikutuksesta stressiin ja ihmisen hyvinvointiin (aiheet tilaajan toivomuksen mukaiset)

3) ”Hölynpölyä ja jonnin joutavaa” - huumoripitoinen esitys työyhteisöille, jotka luulevat kuulleensa jo kaiken työelämän kehittämisestä (sopii erityisesti iloiseen TYHY-päivään)

Oheispalveluna toimii Mielikki Metsänhaltijan (Liisa Salmenperän roolihahmo) esitys/luento, joka voi kohdistua luontoon, luonnon ilmiöihin, kansanperinteisiin sekä suomalaiseen mytologiaan.

Tapahtumapaikkana voi olla kota, laavu tai muu sovittu paikka.

Lue lisää yrityksille ja organisaatiolle suunnatuista työhyvinvointipalveluista >

Seikkailulliset ohjelmapalvelut lapsille ja perheille

Mielikin mukaan Teijon metsiin ovat tervetulleet kaikenikäiset seikkailijat. Tarjolla on esimerkiksi tarinoita Metsänväen ihmeellisistä seikkailuista ja luonnon ilmiöistä. Tarvittaessa tehdään mahtavia metsästys- ja kalastustaikoja sekä askarrellaan luonnon eläimiä.

Lue lisää seikkailullista ohjelmapalveluista >

Polttaripaketit ja illanvietot

Mielikki tarjoaa esimerkiksi polttariporukoille, pariskunnille ja ystäväporukoille mukavan tavan viettää yhteinen iltapäivä tai ilta lemmentaikojen parissa. Taika- ja lemmensaunat yhteistyössä Matildan Marinan kanssa.

Lue lisää illanvietoista ja polttaripaketeista >