Mielikki

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mielikki

Suomen kalevalaisessa mytologiassa Mielikki on metsän lempeä emäntä ja haltijatar, joka tunnetaan erityisesti metsästäjien auttajana, pienriistan suojelijana sekä metsän kauneuden ylläpitäjänä.

Mielikin roolihahmoni on syntynyt monien ajatusten ja toiveiden summana. Olen vapaasti käyttänyt pohjana kansanrunouttamme ja sekoittanut mielikuvitusta sekä runsaasti omaa kokemustani luodakseni Mielikin hahmon.

Joten saanko esitellä sinulle Mielikin?

Olen Mielikki, lempeä, humoristinen ja monitaitoinen metsänhaltijatar. Asustan syvällä Metsolan takametsissä Metsänkuninkaan Tapion ja metsänväen, kuten sinipiikojen, maahisten ja menninkäisten kanssa. Meillä on kauniita tyttäriä: Tellervo, Tyytikki ja Tuulikki. Ehkäpä lapsia on enemmänkin riippuen laskutavasta.

Päivisin minä siivoan metsää, annan hyvän vainun metsästäjien koirille ja hoidan haavoittuneita eläimiä.

Metsä on ihmeellisiä salaisuuksia täynnä, ja jotta metsät ja taiat tulisivat tutuiksi kaikille ja voisimme yhdessä suojella suomalaisia metsiä sekä voida hyvin, olen tullut Teijon kansallispuistoon kertomaan tarinoita metsästä, työnilosta ja työhyvinvoinnista, sillä Metsolassa kaikki osallistuvat työntekoon tasapuolisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistani >

 

 

 

 

Mielikki Metsänhaltija